منتو مهاجرت

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مهاجرت به استرالیا ویزای تخصص و مهارت 
1- این ویزای اقامت برای کسانی است که دارای تحصیلات دانشگاهی در یکی از رشته های تخصصی مورد نیاز استرالیا باشند .
2- رشته های مورد نظر در تارنمای www.immi.gov.au/sol موجود است.

3- در صورتي كه تخصص شما در ليست SOL نباشد اما در ليست استان ها(CSOL) باشد ، مي توانيد از طريق پذيرش استاني اقامت دريافت نماييد.

شرایط متقاضی

1-با توجه به رتبه بندی موسسات آموزشی و دانشگاههای ایران توسط کشور استرالیا مدرک دانشگاهی متقاضی بایستی معادل مدرک -دانشگاهی مورد نیاز در استرالیا باشد.

2- از جدول امتیازات حداقل 60 را کسب نماید ( هر چه مقدار امتیاز بالاتر باشد شانس قبولی و تسریع در دریافت اقامت بیشتر است )

3- حداقل مورد نیاز 6 است (هر مهارت ) ولی در بعضی موارد ممکن است IELTS با نمره بیشتری خواسته شود.

خصوصیات این ویزا تخصص
برای نیروهای متخصص و ماهر Skilled Workers سه نوع ویزا وجود دارد:
الف- ویزای مستقل Subclass189 - Skilled – Independent
ب- ویزای پذیرش ایالتی Sabclass190 - Skilled nomination
پ- ویزای پذیرش ایالتی  برای مناطق غیر از مرکز استان  Subclass489- Skilled- regional sponsored
ت- ویزای شماره 189 ویزای اقامت دائم بوده و مدت آن 5 سال است و قابل تمدید میباشد.
ث-ویزای شماره 190 نیز 5 ساله بوده و دائم محسوب میشود ولی متقاضی متعهد میشود که مدت 2سال در استان پذیرش دهنده ساکن شود و زندگی کند .
ج- ویزای 489 ویزای چهار ساله مشروط است. بدین معنی که متقاضی بایستی در استان پذیرش دهنده بمدت 2 سال سکونت کند و یک سال تمام وقت کار کند و سپس درخواست اقامت دائم نماید و از زمانی که ویزای اقامت دائم دریافت نمود از امکانات و تسهیلات اقامت دائم استفاده خواهد نمود

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس