منتو مهاجرت

منتوشاپ,خرید کاندوم

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای دانشجویی

این ویزا برای دانشجویان از سراسر دنیا برای ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه ها یا مراکز آموزش عالی استرالیا طراحی شده است که برای مقطع کارشناسی

ارشد امکان پذیر است. متقاضیان ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد حتما می بایست از درجه کارشناسی فارغ التحصیل شده باشند.

به کلیه فارغ التحصیلان از دانشگاه های استرالیا مدرکی اعطا می گردد که در صورت تمایلشان منجر به صدور ویزای 18 ماهه از طرف دولت استرالیا برای کار دراسترالیا می گردد.

معرفی ساب کلاس ها:

 Higher education Visas:

573-Higher Education Sector

574-Postgraduate Research Sector

Vocational education and training visa: 572-Vocational education and training Sector

Schools visa: 571-Schools Sector

 

آوردن اعضا خانواده

دانشجویان پس از مهاجرت به استرالیا با ویزای دانشجویی، می توانند اعضای خانواده شان را با شرایط زیر به استرالیا بیاورند:

·طول دوره آموزشی شان بیش از 12 ماه بوده و یا بیش از 12 ماه در استرالیا سکونت داشته باشند.

· وابستگان فقط شامل والدین و فرزندان و همسرشان می گردد.

 

تغییر رشته دوره آموزشی:

در صورتی که دانشجو بخواهد رشته خود را به سطحی یکسان با رشته قبلی اش تغییر دهد، نیازی به تغییر ساب کلاس ویزا ندارد و تا زمانی که ویزای اولیه اش اعتبار دارد، می تواند با همان ویزا در استرالیا تحصیل نماید.

اما اگر دانشجو تمایل به تغییر رشته به سطحی متفاوت داشته باشد (مثلا از سطح کارشناسی به کاردانی تغییر دهد) باید برای یک ویزای دانشجویی جدید با ساب کلاس جدید درخواست دهد.

http://www.uniquevisa.com/

 شرایط تسهیلات دانشجویی دانشجویان استرالیا

کشور استرالیا با توجه به میزان مهاجرپذیری زیاد و توجه به علوم و تحقیقات اقدام به پذیرش دانشجو از اقصی نقاط دنیا می کند و برای این دانشجویان

مهاجر تسهیلاتی را نیز فراهم می نماید.

اول از همه انواع دانشجو را تعریف می نماییم:

· دانشجویان بورسیه: افرادی که از طرف وزارت علوم یا بهداشت به خارج از کشور اعزام شده و وزارتخانه ها هزینه شان را پرداخت می نمایند.

· دانشجویان آزاد: افرادی که با هزینه شخصی و اقامت ایران به خارج از کشور مهاجرت نموده اند.

· دانشجویان مقیم: افرادی که به همراه والدین در خارج از کشور با اقامت غیر از ایران، سکونت دارند.

دانشجویان برای استفاده از تسهیلات دانشجویی باید شرایط زیر را داشته باشند:

1.دوره تحصیلی تمام وقت بوده و حداقل در سطح کارشناسی باشد.

2. دانشجو باید اقامت تحصیلی داشته باشد.

3.دارا بودن کارت نظام وظیفه یا معافیت برای ذکور

4.ارائه پیشرفت تحصیلی دانشجو با ارائه گواهی دانشگاه و ریز نمرات

5.تشکیل پرونده دانشجویی

امتیازات منفی برای اخذ ویزای دانشجویی

متقاضیان ویزای دانشجویی می بایست به موارد زیر توجه داشته باشند:

·از تاریخ فارغ التحصیلی مدرک قبلی تا شروع تحصیلات جدید نباید بیش از 10 سال گذشته باشد. در صورتی که این تاریخ به 10 سال برسد، مشمول 10 امتیاز منفی می شوید.

·در صورتی که دانشجو متاهل باشد، از زمان ازدواج وی باید بیش از 2 سال گذشته باشد در غیر این صورت، مشمول 5 امتیاز منفی می شوید.

· تغییر رشته منجر به 10 امتیاز منفی برای دانشجو می شود.

·در صورتی که مجموع امتیازات منفی شما به 25 برسد، اداره مهاجرت استرالیا با صدور ویزای دانشجویی موافقت نخواهد کرد.

· مدت زمان آغاز سپرده گذاری جهت احراز شرط تمکن مالی، حداقل 3 ماه پیش از آغاز درخواست ویزای دانشجویی می باشد.

محسن کریمی
Author: محسن کریمی
معرفی نویسنده
سلام . محسن کریمی هستم از نویسندگان سایت منتو مایگریت (بزرگترین مرجع مهاجرت ایران) . لطفا بعد از خوندن مطالب نظرات خودتون را همینجا برای من بذارید .

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس