منتو مهاجرت

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای سرمایه گذاری

 كلاس ویزای 132 (اقامت دائم)

در این كلاس ویزای دائم، با توجه به شرایط و نوع تقاضا، 2 دسته بندی برای متقاضیان در نظر گرفته شده است كه عبارتند از:
گروه اول : فعالان برجسته و عالی در امر تجارت
گروه دوم : کارآفرینان
لازم به ذکر بوده، در هر 2 گروه، متقاضی باید در ابتدا از یک ایالت در کشور استرالیا اسپانسر دریافت نماید.
گروه اول : فعالان برجسته و عالی در امر تجارت
برای واجد شرایط شدن در این گروه، متقاضی باید موارد زیر را دارا باشد:
• سنی کمتر از 55 سال. (در بعضی از مواقع شرط سنی نادیده گرفته می شود)
• تجارتی ثبت شده و قانونی در ایران حداقل به ارزش 400 هزار دلار استرالیا برای 2 سال از 4 سال اخیر.
• دارایی هایی به ارزش حداقل 1.5 میلیون دلار استرالیا. (این دارایی ها باید قابل انتقال به استرالیا باشد)
• حداقل 3 میلیون دلار استرالیا، گردش مالی در 1 یا چند تجارت ثبت شده و قانونی در ایران در 2 سال از 4 سال اخیر.
• مالکیت 51 درصدی، در تجارتی در ایران که کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 30 درصدی، در تجارتی در ایران كه بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 10 درصدی، در شرکتی با سهامی عام در ایران.
• مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در امر تجارت در ایران.

 

گروه دوم : کارآفرینان
این گروه برای كارآفرینان و كسانی كه ایده های جدیدی در زمینه های مختلف دارند، طراحی شده است. تحت این گروه، متقاضی زمانی می تواند ویزای اقامت دائم استرالیا را دریافت كند كه موفق شود، یك پشتیبان مالی در كشور استرالیا برای راه اندازی ایده یا طرح های جدید خود پیدا كند. میزان این حمایت مالی حداقل 1 میلیون دلار استرالیا باید باشد.
نکات
• در هر 2 گروه مذکور، متقاضی می تواند همسر و فرزندان وابسته به خود را به پرونده اضافه نماید.
• فرزندان کم تر از 18 سال یا بالای 18 سال وابسته به متقاضی اصلی (از نظر مالی) وابسته محسوب می شوند.
• فرد متقاضی برای اثبات میزان دارایی هایش، می تواند دارایی های همسرش را نیز اعلام کند.

 كلاس ویزای 888 (اقامت دائم)

كلاس ویزای 888 كه جدیدترین كلاس ویزاهای تجاری و سرمایه گذاری استرالیا محسوب می شود، ویزای اقامت دائم است. این ویزا برای متقاضیانی است که در حال حاضر ویزای اقامت موقت استرالیا را دارا بوده و قصد دارند تجارتشان را در كشور استرالیا ادامه داده و تثبیت كنند.
لازم به ذکر بوده، جهت اخذ این ویزای سرمایه گذاری ، متقاضی باید در ابتدا از یک ایالت در کشور استرالیا اسپانسر دریافت نماید.
برای واجد شرایط شدن جهت اخذ ویزای 888، متقاضی باید موارد زیر را دارا باشد:
•در زمان ارسال تقاضا، در استرالیا باشد.
• دارای ویزای تجاری موقت 188 باشد.
•در 2 سال اخیر، در زمینه مدیریت مداوم یک تجارت در استرالیا فعال بوده باشد.
• در یک سال اخیر، حداقل 300 هزار دلار استرالیا، گردش مالی در یک تجارت در استرالیا داشته باشد.
•مالکیت 51 درصدی، در تجارتی در استرالیا که کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 30 درصدی، در تجارتی در استرالیا كه بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 10 درصدی، در شرکتی با سهامی عام در استرالیا.
• در یک سال اخیر، ارزش دارایی های موجود در تجارت فرد متقاضی در کشور استرالیا، باید حداقل 200 هزار دلار استرالیا باشد و 400 هزار دلار دارایی های شخصی داشته باشد .
•در یک سال اخیر، حداقل 2 کارمند تمام وقت، در تجارت فرد متقاضی در استرالیا استخدام شده باشند.

•نامه تاییدیه،از استان اسپانسر کننده دریافت کرده باشد .

نکات
• متقاضی می تواند همسر و فرزندان وابسته به خود را به پرونده اضافه نماید.
• فرزندان کم تر از 18 سال یا بالای 18 سال وابسته به متقاضی اصلی (از نظر مالی) وابسته محسوب می شوند.
• به کمک این كلاس ویزا، می توان ویزای تجاری موقت 188 را به ویزای دائم تبدیل کرد.

 كلاس ویزای 188 (اقامت موقت)

ویزای 188 در یک نگاه :


در این نوع ویزا پس از اثبات شرایط اولیه موکل بدون هیچ گونه سرمایه گذاری اداره مهاجرت استرالیا یک ویزای چهارساله موقت به شخص اعطا می کند. که در این 4 سال متقاضی فرصت دارد که یک بیزنس را در ایالت موردنظر راه اندازی کند.مبلغ مورد نیاز برای راه اندازی این بیزنس از 300 هزار دلار استرالیا در ایالت کوئینزلند استرالیا شروع می شود و تا مبلغ یک میلیون دلار در شهر سیدنی متغییر است.
 نکته مهم : بعد از راه اندازی این بیزنس ویزای موقت متقاضی به اقامت دائم تبدیل می گردد.

 

برای اخذ ویزای تجاری موقت 4 ساله 188 کشور استرالیا، لازم است متقاضی از طریق سیستم skill select اقدام نماید. بدین ترتیب که پس از اخذ تاییدیه از سازمان مهاجرتی یا ایالتی استرالیا، مراحل بعدی پروسه مهاجرتی خود را ادامه دهد.
لازم به ذکر بوده، جهت اخذ این ویزای تجاری موقت، متقاضی باید در ابتدا از یک ایالت در کشور استرالیا اسپانسر دریافت نماید.
برای واجد شرایط شدن در این گروه، متقاضی باید موارد زیر را دارا باشد :
• سنی کمتر از 55 سال. (در بعضی از مواقع شرط سنی نادیده گرفته می شود)
•دارایی هایی به ارزش حداقل 800 هزار دلار استرالیا. (این دارایی ها باید قابل انتقال به استرالیا باشد)
•حداقل 500 هزار دلار استرالیا، گردش مالی در 1 یا چند تجارت ثبت شده و قانونی در ایران در 2 سال از 4 سال اخیر.
• مالکیت 51 درصدی، در تجارتی در ایران که کمتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 30 درصدی، در تجارتی در ایران كه بیشتر از 400 هزار دلار استرالیا در سال درآمد داشته باشد یا مالکیت 10 درصدی، در شرکتی با سهامی عام در ایران.
•مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در امر تجارت در ایران.
• توانایی مدیریت یك تجارت در استرالیا.
• کسب حداقل امتیاز 65 از سیستم امتیازبندی.
نکات
•متقاضی می تواند همسر و فرزندان وابسته به خود را به پرونده اضافه نماید.
•فرزندان کم تر از 18 سال یا بالای 18 سال وابسته به متقاضی اصلی (از نظر مالی) وابسته محسوب می شوند.
•فرد متقاضی برای اثبات میزان دارایی هایش، می تواند دارایی های همسرش را نیز اعلام کند.
•دارنده ویزای موقت 4 ساله 188 کشور استرالیا، می تواند پیش از انقضای اعتبار ویزا، درخواست تمدید آن برای 2 سال دیگر را بکند.
•در سیستم امتیازبندی، فاکتورهایی چون موارد زیر در نظر گرفته شده است:
سن (حداکثر 30 امتیاز)
سطح زبان انگلیسی (حداکثر 10 امتیاز)
مدرک تحصیلی (حداکثر 10 امتیاز)
سابقه تجارت (حداکثر 15 امتیاز)
دارایی خالص شخصی (حداکثر 35 امتیاز)
گردش مالی (حداکثر 35 امتیاز)
خلاقیت تجاری (حداکثر 15 امتیاز)
در این برنامه سرمایه گذاری، حداقل سطح زبان انگلیسی و حداقل مدرک تحصیلی تعریف نشده است و فقط کسب امتیاز 65 از سیستم امتیازبندی مطرح می باشد. البته باید توجه شود، در صورتی که افراد بالای 18 سال، دارای نمره IELTS 4.5 نباشند، باید هزینه هایی را به دولت استرالیا پرداخت نمایند. اینجا این هزینه ها قابل مشاهده است.
•به کمک کلاس ویزای 888، می توان ویزای تجاری موقت 188 را به ویزای دائم تبدیل کرد.

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس