منتو مهاجرت

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

مهاجرت به سوئد,اقامت سوئد

راه های مهاجرت به سوئد و گرفتن اقامت سوئد

برای مهاجرت به سوئد و اخذ اقامت سوئد ابتدا باید بدانید که کشوری است در شمال اروپا در شبه‌جزیره اسکاندیناوی. از غرب با کشور نروژ، از شمال شرق با کشور فنلاند، از شرق با خلیج بوتنی، از جنوب شرقی با دریای بالتیک و از جنوب غربی با کشور دانمارک همسایه‌است. نام این کشور در فارسی از نام آن در زبان فرانسوی (Suède) گرفته شده‌است. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور شهر استکهلم است.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (4 Votes)

سوئد

کشور سوئد در شمال اروپا واقع شده ودارای آب و هوای بسیار سردی است. این کشور از نظر طبیعی، از ۴ ناحیه تشکیل شده‌است. کوه‌های پوشیده از جنگل در منطقه نورلند در شمال، زمینهای مرتفع یونکوپینگ در جنوب، دریاچه دیستریکت در ناحیه مرکزی، و جلگه حاصلخیز اسکانیا در منتهی­الیه بخش جنوبی ­کشور. تابستانها کوتاه وگرم و زمستانهای سرد و طولانی از ویژگیهای آب و هوای این کشور است. میانگین بارش سالانه از ۲۰۰ سانتی‌متر در غرب وجنوب غربی، تا ۵۰ سانتی‌متر در شرق و جنوب شرقی متغیر است.

 

بیش از نیمی از مساحت این کشور از جنگل پوشیده شده و طبعاً، صنایع چوب و ساخت ماشین آلات مرتبط با آن، معمول و متداول است. در قسمت‌های شمالی سوئد شش ماه از سال روز و شش ماه شب است که این بخاطر نزدیک بودن به قطب شمال است؛ ولی در قسمت‌های جنوبی می‌توان چهار فصل را دید.

اقتصاد

در گذشته نه چندان دور، تا اواخر قرن هجدهم میلادی، کشور سوئد یکی از فقیرترین کشورهای اروپا بود، اما بعدها دوران رشد اقتصادی سوئد آغاز شد. بعد جنگ جهانی دوم این رشد اقتصادی شتاب بیشتری بخود گرفت. درآمد خالص ملی کشور بالا رفت و شکوفائی رشد اقتصادی بوجود آمد. درآمد کشور سوئد مثل دیگر کشورهای نسبتاً کوچک صنعتی، وابسته به صادرات تولیدات صنعتی است که در حال حاضر از رشد بالائی در توازن بین صادرات و واردات برخوردار است. تولید ناخالص داخلی این کشور در سال ۲۰۰۶ میلادی ۱/۱۲۰۰میلیارد دلار بود و رشدی ۵/۴ درصدی را نسبت به سال پیش از آن نشان می‌داد. نرخ بیکاری این کشور ۶/۵درصد است. آماری از جمعیت زیر خط فقر این کشور در دسترس نیست اما به نظر می‌رسد این آمار نباید چندان بالا باشد. تورم در این کشور ۴/۱درصد است. ۳۵ درصد از محصولات صادراتی این کشور را ماشین‌آلات تشکیل می‌دهد و بقیه شامل وسایل نقلیه موتوری، کاغذ و مشتقات آن، چوب، محصولات آهنی و فولادی و مواد شیمیایی است که به کشورهای آلمان (۸/۹درصد)، آمریکا (۳/۹ درصد)، انگلستان (۱/۷ درصد)، دانمارک(۹/۶ درصد)، فنلاند(۶ درصد)، فرانسه(۹/۴ درصد)، هلند(۷/۴ درصد) و بلژیک(۵/۴درصد) صادر می‌شود.

زبان

زبان سوئدی از خانوادهٔ زبان‌های هندواروپایی شاخهٔ ژرمنی است و با زبان‌های نروژی و دانمارکی نزدیکی دارد. این سه زبان بسیار به هم نزدیک بوده و اغلب گویشوران آن‌ها می‌توانند هر کدام به زبان خود با هم ارتباط زبانی برقرار کنند. زبان سوئدی، زبان رسمی کشور سوئد می‌باشد. در برخی نواحی شمالی کشور، به زبان فنلاندی نیز تکلم می‌گردد. تعداد ۴ زبان اقلیمی اعم از فنلاندی، تورندال، رومانی (زبان کولی‌ها) و ییدیش (زبان یهیودیان) در کشور سوئد تکلم می‌گردد. شهروندان سوئدی تا حدود معینی در تعامل با دستگاه‌های دولتی از حق استفاده از این زبان‌ها برخوردار بوده و هم چنین درخصوص مراقبت‌های کودکان و بزرگسالان از حق استفاده از زبان‌های فنلاندی و سامی نیز برخوردارمی‌باشند.

تحصیل در سوئد

دانشگاه های سوئد همواره یکی از پرطرفدارترین مراکز تحصیل در میان دانشجویان بین المللی بوده است. سطح علمی و کیفیت بالا بسیاری را از سراسر دنیا برای تحصیل به این کشور می کشاند.

دیدار از خویشاوندان و دوستان

علاوه بر بستگان درجه یک، حتی دوستان قدیمی و اقوام دور هم می توانند شانس دریافت این ویزا را داشته باشند . تصمیم گیری در خصوص تقاضای ویزا توسط سفارت انجام می شود و داشتن شغل مناسب ، حساب بانکی ، اسناد مالکیت و مسافرت قبلی به سوئد یا کشورهای دیگر اروپایی می تواند تاثیرگذار باشد. در واقع اثبات این که شما در ایران دلایل بسیاری برای بازگشت دارید در تایید ویزای شما اثر مثبت خواهد داشت.

ویزای اقامتی در سوئد (از طریق همسر یا والدین)

اشخاصی که همسرشان اقامت یا تابعیت سوئد را داشته باشد و همچنین فرزندان زیر 18 سال در صورتی که یکی از والدین آنها در سوئد باشد می توانند در خواست اقامت نمایند.

ویزای کار در کشور سوئد

ویزای کار به متقاضیان کار در کشورسوئد با شرایط خاص تعلق خواهد گرفت.با توجه به وضعیتی که در اتحادیه اروپا وجود دارد ، این گونه کشور ها همانند کشور سوئد ، شغل هایی را که احتیاج به نیروی کار برای آنها دارند ، مدت 3 ماه در سوئد آگهی می کنند و بعد از آن نیز سه ماه در اتحادیه اروپا آگهی می کنند و اگر نیروی مورد نیاز خود را برای آن کار نیافتند ، نیروی مهاجر خارجی را می پذیرند.

سفر تجاری و شرکت در کنفرانس

برای گرفتن این نوع ویزا مهم ترین موضوع داشتن دعوتنامه ای از شرکت سوئدی است که نام شخص دعوت شونده و زمان اقامت و تعداد روزهای لازم در سوئد را مشخص نماید. هم چنین معرفی نامه به زبان انگلیسی از شرکت ایرانی که شامل اسم و مشخصات شخص دعوت شونده شاغل در آن شرکت و سمت شغلی و دلیل دیدار از شرکت سوئدی در آن ذکر شده باشد.

دیدگاه‌ها  

گلبرگ
0 گلبرگ
سلام
سایت کامل و خوبی است. فقط یک سوال دارم که پیدا نکردم . اگر دانشجویی در مقطع دکترا از سوئد یک هم خانه از کشور دیگر داشته باشد بعد از ۵ سال زندگی پاسپورت سوئد به هردو تعلق میگیرد؟
پاسخ دادن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس