منتو مهاجرت

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

مهاجرت به سوئد,اقامت سوئد

راه های مهاجرت به سوئد و گرفتن اقامت سوئد

برای مهاجرت به سوئد و اخذ اقامت سوئد ابتدا باید بدانید که کشوری است در شمال اروپا در شبه‌جزیره اسکاندیناوی. از غرب با کشور نروژ، از شمال شرق با کشور فنلاند، از شرق با خلیج بوتنی، از جنوب شرقی با دریای بالتیک و از جنوب غربی با کشور دانمارک همسایه‌است. نام این کشور در فارسی از نام آن در زبان فرانسوی (Suède) گرفته شده‌است. پایتخت و بزرگ‌ترین شهر این کشور شهر استکهلم است.

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.80 (10 Votes)

اخذ اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری در سوئداخذ اقامت سوئد از طریق سرمایه گذاری در سوئد


دولت سوئد افرادی که خارجی هستند و قصد سرمایه گذاری در سوئد را دارند تحت حمایت خود قرار میدهد .
این کشور که در واقع به یک مرکز بزرگ جهت توسعه فناوری تبدیل شده از سراسر جهان سرمایه گذار جذب میکند .


انتخاب کشور سوئد برای سرمایه گذاری :
سوئد از نظر ساست و اقتصاد وضعیت مساعدی دارد .

اظهارات مجمع جهانی بیان میکند که سوئد از نظر اقتصاد و کسب و کار جز ده کشور برتر می باشد .

سوئد از نظر حقوقی شرایط ثابتی دارد و اسناد و مدارک و سرمایه گذاری در سوئد راه و روش ساده ای دارد .


راه و روش سرمایه گذاری در سوئد :
افراد متقاضی سرمایه گذاری در سوئد دوراه برای سرمایه گذاری در این کشور دارند :
1-سرمایه گذاری و راه اندازی شرکت جدید
2-خرید شرکتی که از پیش ثبت شده

برای سرمایه گذاری از راه نخست بایدبرای ثبت شرکت در سوئد اقدامات لازم را انجام دهید .

راه دوم زمانی ممکن است  که شما 51 درصد سهامی که مالک به هر دلیل قصد فروشش را دارد خریداری کنید  تا بتوانید در امور شرکت تصمیمگیری کنید .

 جهت سرمایه گذاری در سوئد فرد متقاضی باید دارای شرایطی باشد که موارد مورد نیاز در زیر آمده است :
1- فرد متقاضی باید بتواند ثابت کند که در 5 سال اخیر دوسال سابقه کار در امر مورد نظر را داشته است .

2-تحصیلات فرد باید با امر مورد نظر مطابقت داشته باشد ،نیازی به مدرک تحصیلی نیست اما این امر به موفقیت فرد در امر سرمایه گذاری کمک میکند .

3-حداقل سرمایه فرد متقاضی باید 600 کرون سوئد که معادل 150 دلار است ،باشد.

4-شخص نیازی به ارائه مدرک زبان ندارد ولی تسلط فرد به زبان سوئدی و یا انگلیسی میتواند به فرد کمک شایانی کند .

5- پاسپورت فرد متقاضی باید دارای دوسال و شش ماه اعتبار باشد .

مدت زمانی که متقاضی میتواند در کشور سوئد بماند دوسال است که بعد از اتمام دوسال اول میتواند در خواست دوسال دیگر را بدهد.
بعد از چهار سال اقامت در سوئد فرد میتواند اقامت دائم سوئد و پاسپورت سوئدی بگیرد .

همسر فرد متقاضی در دوسال اول اجازه کار در سوئد را ندارد فقط زمانی ممیتواند کار کند که به صورت جداگانه برای برای مهاجرت به کشور سوئد اقدام کند .

فرزندان بالای 18 سال میتوانند با ویزای تحصیل وارد کشور سوئد شوند و بعد از اتمام تحصیل در شرکت سرپرست خانواده خود مشغول به کار شود و بعد از گذشت چهار سال میتواند اقامت دائم سوئد را دریافت کند .


أخذ اقامت دائم بعد از چهار سال شرایطی دارد :
1-فرد در این مدت مالیات را پرداخت کرده باشد .
در این مدت در کشور سوئد سابقه کیفری نداشته باشد .

مدارک مورد نیاز برای أخذ ویزای سرمایه گذاری در سوئد :
کپی از تمام صفحات پاسپورت

_فرد متقاضی باید از بیانیه بانک کپی نماید

_اگر فرد متقاضی ملکی را خریداری کرده باشد باید قرارداد خرید و اگر ملکی را به فروش رسانده باشد باید قرارداد فروش را ارائه دهد .

_یک نسخه قرارداد با مشتریان

_رزومه ی شغلی فرد متقاضی

_گواهینامه ثبت شرکت

_اساسنامه شرکت

_قرارداد اجاره شرکت

_قرارداد با حسابدار  

این مدارک باید به صورت رسمی ترجمه شده باشد و به اداره مهاجرت سوئد تحویل داده شود .
بعد از اینکه مدارک فرد تأیید شد ،میتواند همسر خود و فرزندان زیر 18 سالش را همراه خود ببرد .

انواع شرکت ها در سوئد :
شرکت انحصاری که در این نوع همه مسئولیت بر عهده مالک است .بعد از هر سودی شرکت باید مالیات بپردازد و انتخاب نام برای این نوع شرکت ضروری نیست .

شرکت تعاونی این شرکت دارای چندین مالک است که برای فعالیت به توافق رسیده اند .
مالیات بر سود این نوع شرکت وارد نیست و شرکا باید به میزان سهم مالیات بپردازند . ثبت این نوع شرکت در سوئد الزامی ست .

شرکت با مسئولیت محدود برای این شرکت سرمایه اولیه باید 50 هزار کرون سوئد باشد . مالیات وارد بر سود این شرکت 26.3 در سال میباشد.

موسسه اقتصادی که برای این موسسه حداقل سه نفر باید برای تأسیسش اقدام کنند .این شرکت تفاوتی که با شرکت با مسئولیت محدود دارد این است که این شرکت نیازی به ثبت و نام تجاری ندارد .

دیدگاه‌ها  

محمد جواد
+2 محمد جواد
اقامت دائم سوئد چگونه امکان پذیر است ؟ میشه راهنمایی کنین؟ متشکررررررررم
پاسخ دادن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس