منتو مهاجرت

ویزاکاران منتوسفر


جهت خدمات مهاجرت فرم ارزیابی مهاجرت را پرکنید تا کارشناسان باشما تماس بگیرند .

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 4.63 (4 Votes)

شرایط اخذ ویزای دانشجویی کشور هندشرایط اخذ ویزای دانشجویی کشور هند


جمعیت کشور هند که بعد از چین پرجمعیت ترین کشور جهان است، همچنان در حال افزایش است .
با افزایش جمعیت اقتصاد کشور نیز در حال رشد است و بر همین حسب تعداد دانشگاه های این کشور که در سطح بین المللی قرارا دارند افزایش یافته است و همین امر باعث شده تا هند کشوری جذاب

برای علاقه مندان به تحصیل در خارج از کشور شوند .
اما در ادامه مزایای تحصیل در هند را میخوانیم :
1-بالا بودن سطح اعتبار آموزشی مراکز و موسسات علمی و همچنین دانشگاه های بین المللی.
2-شهریه های پایین
3- هزینه های مناسب زندگی
4- زبان آموزشی انگلیسی
5-رشته های متنوع و عدم نیاز به مدرک زبن
6- تجربه زندگی دانشجویی متفاوت .

طول دوره مقاطع تحصیلی در هند به شرح زیر است :
کارشناسی 3 تا 4 سال
کارشناسی ارشد 1تا 2 سال
دکترا 4 تا 5 سال

بیشتر دانشگاه های هند خصوصی میباشند بنابراین زمان شروع کلاس ها بستگی به مدیریت دانشگاه ها دارد . بنابراین زمان شروع کلاس ها متفاوت خواهد بود .
اما به طور کلی ثبت نام در دانشگاه های هند از فوریه یعنی بهمن هرسال شروع میشود تا پایان تابستان ادامه میابد .
تاریخ شورع کلاس ها نیز آگوست تا سپتامبر یا همان مرداد تا شهریور است .

پذیرش در دانشگاه های هند بستگی به اولویت مراجعه دارد . در واقع هر دانشجویی که زودتر به دانشگاه مراجعه کند و مدارک خود را تحویل دهد و صندلی خود را در دانشگاه رزو کند اولویت دارد .
دانشجویانی که از ثبت نام در زمان اصلی جامانده اند فقط در زمانی شانس پذیرش دارند که ظرفیت دانشگاه در رشته مورد نظر متقاضی پر نشده باشد .

دیدگاه‌ها  

فاطمه
0 فاطمه
دانشگاه معتبر هند چگونه دانشگاهی است؟؟؟ میشه راهنمایی کنین؟ کدوم کشور برای ادامه تحصیل بهتر است؟
پاسخ دادن

نوشتن دیدگاه

تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

این موارد جالب را هم ببینید .

منتو در سایر شبکه های اینترنتی

 

 aparat  فیسبوک  گوگل پلاس  کلوب  اینستگرام  لینکدین  پینترست  تامبلر  توئیتر  یوتیوب وردپرس